[custom-twitter-feeds]

Här är det …

Boksläpp!

 

Bli ståuppkomiker! (Skrivrit förlag)

– tips & tricks och intervjuer med Babben, Schyffert, Westin, Glans med flera

släpptes fredag den 9 november kl 18.00.

Köp den här!

 

GEFLEPODDEN #100

Söndagen den 28 oktober 2018 gjorde Josef och jag nummer 100 av Geflepodden. Den bjöd på en intervju med Christian Ljungberg samt lite tugg om om #99 där vi av många upplevdes som för frispråkiga …
LYSSNA HÄR!

 

TÄNK PUNK! erövrar Sverige

Hans Carstensen (aka Carsten Riff) spelade med i ett av Sveriges 3 första punkband, Butter Utter. På Leonid Brezjnev Records gav de ut EP:n Jävlarnas jul 1977.

GD-1

2017 fyllde punken 40. Carsten Riff firar detta med att turnera med en standup-föreställning om punken från april 2016 till december 2027. En elva års turné med andra ord!

Föreställningen har fått lysande kritik och spelas från Luleå i norr till Ystad i söder.

hasse-poster2-vitkant

1977 var födelseåret för punken.

En livsstil som ganska snart blev ett mode. Men snart 40 år senare är det dags rota rätt på punkens egentliga rötter, som låg så långt ifrån trender man kan komma.

TÄNK PUNK! är stand-up-föreställning av Hans Carstensen som reser tillbaka till Ebba Grön, Tant Strul, pogodancing och säkerhetsnålar, fullt övertygad om att punkens filosofi kan vara en frigörande aha-upplevelse för 2000-talet.

tank_punk-5Hans Carstensen spelade i Sveriges första punkband Butter Utter. Han är romanförfattare och prisbelönt som både komiker och dramatiker.

Behöver du hjälp med att avsluta din roman? Letar du efter någon som får dig att skratta? Vill du anordna en workshop i romanskrivande, dramatik eller stand-up?

Tel: 073/727 48 94
Epost: hans(snabel-a)hanscarstensen.se

Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
YOUTUBE
YOUTUBE
Instagram